Felician_Z

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

I takato je Trnava ..

o tom, ako sa spravaju k zakaznikom a pod., resp. co zaujimaveho som dnes zazil /ale boli aj zaujimavejsie veci, no tie nemozem prezradit :o)) ..

    Dnes mal byt pekny vecer. Mal byt a aj BOL. BOL, ale len docasu. Potom prestal byt ..

Nie, nestalo sa nic strasne, vobec nic. Sak, cely den som sa len vyvaloval na slnku a ucil sa na poslednu skusku. A este pozor, aj som doupratoval to, co som uz v noci nestihol.   

Potom som siel von. Celkom zaujimavy film - Memento a flasa Tokajskeho naznacovali, ze to bude pohodicka. A aj bola. Konecne. Uz som to potreboval.

No potom sa udialo par veci, ktore pekne zneprijemnili moju pohodovu naladu.

Trnava. Nocna Trnava. Ticha nocna Trnava. Pohodova ticha nocna Trnava. A v nej Tesco /ja sa ospravedlnujem, ak je toto reklama, ale musim spomenut/.

    Kedze mi zajtra dojde sestra na navstevu, tak som siel nakupit nieco na jedenie, aby nepovedala, ze sa o nu jej rodny brat nevie ani postarat. Kedze viem, co ma rada, nakupene bolo za par minut. Nejake syry, cestoviny, kecup, salat, natierky, mlieko na kavicku a este ine drobnosti /pre mna/, sak, ja ich este spomeniem. V dobrej nalade som podisiel k pokladni. Povykladal som vsetko, zostal len ten kecup. Ked som ho chytil do ruky, zistil som, ze som na lavom malicku zadrbany /ospravedlnujem sa za to slovo, ale u nas doma - myslim tym kraj - to nie je nadavka, je to nieco ako ked poviem, v tomto kontexte zaspineny/ a podobne je na to i kecup. Tak som sa s usmevom obratil k pokladnicke a opytal sa, ci nahodou nema pri sebe nejaku handricku /videl som jednu, s ktorou utierala asi 10 sekund predtym pult od muky a mlieka/. Pozrela sa na mna, ako keby som ju ziadal o PIN kod k jej platobnej karte a odvrkla "Sak si to chod vymenit". Hmm. Cudny pristup. Nechapavo som sa na nu pozrel a radsej odisiel. Ked som sa vratil, zecala mi "podavat" veci cez pult. Ako by som bol vzduch, ci vrah jej milenca .. no, jednoducho divne ..

    Povedal som si, ze sa neoplati ani usmiat sa na nu. Podal som jej kartu, zaplatil a odisiel. A veru, ani ona sa neodzdravila .. aj ked by mala .. ak by to urobila, aj ja by som sa, ale takto .. eeee!

    Vysiel som von. A bola tma. Jasne, ved bolo 23.00, ale bola uplna tma. Preco? No, asi preto, ze nesvietil ani jeden reflektor, ani jedna lampa. Ani by mi to nevadilo, mozno by som si to ani nevsimol, keby .. keby zrazu spoza jedneho auta nevysla na mna partia troch vacsich chalanov. Vtedy som si uvedomil, ze ak by ma chytili, tak je po penazenke, mobile, mozno i nakupe a mozno i po "papuly". Bezpecnost nulova. Nulove svetlo /viditelnost/. Len TMA.

A to ma uz teda dost nastvalo.

Cestou na intrak som si povedal, ze to napisem. A skoda, ze som si nevsimol visacku tety predavacky .. skoda, aj by som jej krstne meno spomenul .. mozno nabuduce .. jej tvar si dobre pamatam.

Ked som chcel prejst cez posledny prechod, spomalil som. Slo totiz auto. A ani nie tak obycajne auto, ako policajne auto. Preslo okolo mna a zabocilo vpravo. Preco to pisem, lebo SMEROVKY TRNAVSKYM POLICAJTOM ASI NIC NEVRAVIA !!!

Uz som na intraku. Sedim za kompom. Este stastie, ze existuje kava s mlieckom, Snickers a Bake Rolls /a ani som nevedel, ze robia i pizzove/. Tak si teraz zlepsujem naladu.

A Vam prajem tiez fajn vecer ..

Felician

/10/06/2006/


Moj zivot .. | stály odkaz

Komentáre

  1. *ach BOZE
    neverim ze takato malickost dokaze nekoho rozhodit. co je na tom, ked nesvieti svetlo, ked sa na teba niekto pozre neautorizovanym sposobom? nejsi trochu na nervy prosim ta? co by si povedal, keby ta okradol spoluziak priamo na skuske, alebo sprievodca v IC vlaku? z toho by si sa fakt skoro nespamatal.
    zda sa mi, ze mas ozaj banalne problemy a travit cas pisanim nezmyselnych clankov, byt tebou radsej sa ucim na skusku...
    publikované: 11.06.2006 10:49:34 | autor: zoll (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. zoll .. ja som to nehodil sem
    ako nejaky problem .. len skusenost z jedneho dna. Vecer som sa pri pisani na tom dobre zabaval. Ale beriem aj tvoj nazor. Konecne nejaka kritika na moj prispevok :)).
    Prajem ti pekny den
    Felician
    publikované: 11.06.2006 11:44:03 | autor: Felician (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. mimochodom zoll,
    slovo blog vo voľnom preklade znamená "denníček", ak by ťa to náhodou zaujímalo... a žiaden článok nie je nezmyselný, tak neurážaj..
    publikované: 11.06.2006 13:43:24 | autor: india (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. *draha india
    viem co znamena 'blog', ak by ta nahodou zaujimalo... a takisto viem, co znamenaju komentare a sloboda slova, ze ano. a moj nazror je taky, ze ak niekto cokolvek publikuje, musi cakat aj kritiku a nie len uplakanu empatiu (ako to tu na blog.sk vacinou byva, co si budeme hovorit). a navyse viem aka je trnava rit a tiez si myslim (moj osobny nazor, nikomu ho nenutim) ze krivy pohlad a svetlo, ktore nesvieti nestoja za rozculenie. su ine veci, nervy si treba setrit.
    iz yt klir nau?
    publikované: 11.06.2006 14:11:46 | autor: zoll (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. zollko
    čo sa hneď paprčíš... To asi nie felicián je nervózny.. :))
    Veď si len kľudne kritizuj, mňa to neiteresuje, len ma pohoršilo slovné spojenie "nezmyselný článok", čo bolo od teba veľmi netaktné..
    publikované: 11.06.2006 14:47:54 | autor: india (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. dik india
    pozri, mne nerozrusil, celkom v poho som. kazdy ma iny nazor na "vec". a to ma aj tesi. a vies co, suhlasim, ze to dennicek, .. a kedze teraz nie je komu sa postazovat, ak ma nieco zatrapi, zaujme, asi sa zverujem sem .. a ak to niekomu vadi, nech necita. teda, zoll, ak sa nieco nepozdava, necitaj alebo este viac, skritizuj, ale konstruktivne .. to je lepsie ako ten tvoj nazor o nicom .. ale tvoj, a preto ti ho neberiem ..
    Felician
    publikované: 11.06.2006 22:30:29 | autor: Felician (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. *nj
    sm trochu nabruseny, takze bacha na mna... :DDD grrr. kces konstruktivnu kritiku? tak tu ju mas:
    spamataj sa prosim ta. v zivote ide o viac ako o krivy pohlad a zle svetlo. nemas nekonecne vela casu na pisanie clankov o NICOM, NICOM, NICOM, NICOM, NICOM... namiesto tychto tvojich homosexualnych vychodniarskych vylevov sa kukni doprava, dolava a vyberaj si podstatne veci. chod sa pozret do stanicaku po jedenastej, porovnaj prvu a druhu cast promy, sleduj ludi :) chod po moste a daj stefanovi cigaretu (ten homeless co vzdy klaci vedla hrubaku), naozaj ti bude vdacny. najdi doda (fetak s riedidlom, najcastejsie sa vyskytuje v okoli stanice) a hod s nim rec... za svetla a po tme, ja neviem, cokolvek, skutocne cokolvek moze byt prinosnejsie ako clanok o nefungujucom svetle.
    a nestazuj sa furt len a nelutuj sa, lebo su aj ludia, co su na tom o moc moc horsie ako ty. uz len to ze mas net a pocitac ta dava do skupiny par vyvolenych :) haaa? stale si myslis, ze to treba vyuzit na stazovanie? medium medii... lol
    dostatocne konstruktivne?
    publikované: 12.06.2006 02:29:15 | autor: zoll (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. zoll - to nrbolo konstruktivne ..
    z tohto je citit jedine nejaku tvoju zlost, ci "nahnevanost";
    poprve .. ako vies ze som vychodniar a uz vobec netusim, ako si dosiel na to, ze som homosexual - pekne si sa ponizil/znizil, ked posudzujes cloveka, hmmm, ani neviem podla coho .. mas ale jedine stastie, ze asi tusim, kto si .. tusim, ze tusim .. a ak ano, tak sa uz tesim na dalsiu kofolu, ci halusky :o)) a ak to niesi ty, tak, tak potom vies co, takuto konstruktivnu kritiku si nechaj pre seba a napriklad pre "doda", ci "stefana", mozno im pomoze;
    nestazujem sa a nelutujem, ja len potrebujem dostat niektore veci zo seba von, a tusim, ze sa mi to takto pekne dari;
    preto, ak mozem, bud si prednastav moju stranku ako predvolenu, alebo sa na nu vykasli a pekne krasne ju ignoruj :o)) asi urobis pre seba lepsie :)) nezatatis si srdiecko, neunavis prsty a nebudes pisat komentare O NICOM, O NICOM, O NICOM, O NICOM, O NICOM, O NICOM, O NICOM, O NICOM, O NICOM, O NICOM ..
    Felician
    publikované: 12.06.2006 06:28:41 | autor: Felician (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. :-)
    Prepacte ludia, ale dobre som sa na tom pobavil. Vlastne mate pravdu obaja. Sluzby u nas su na ... a zakony porusuju ti, ktori by ich mali ochranovat - od policajtov po sudcov. V tom ma Felician pravdu. Pravdu ma ale aj Zoll. Prepanajana, Felician, nemozes povedat, ze nevrely pohlad nejakej predavacky a nefungujuce svetla ti pokazili vecer. Dokaze to vyviest z miery, ale nie pokazit vecer. Na tvojom mieste by som sa nad tym zasmial a nenicil si zdravie hlupostami. Svet je taky. V zivote nie su dolezite okamihy, ktore by mohli cloveka nastvat, ale tie, z ktorych ma clovek radost. Takze viac optimizmu!!!
    publikované: 12.06.2006 18:50:05 | autor: Viator Praedicatus (e-mail, web, neautorizovaný)
  10. no a?
    no a co, ze mu to pokazilo, ci nepokazilo vecer..skratka to tak citil! mozno som povrchna bitch, ale niekedy ma vyvedu z miery este vacsie banality a vobec sa zato nehanbim ;-))) inak, felician, aj ja mam rada pizzove bake rolls! have a nice days guys
    publikované: 12.06.2006 19:40:51 | autor: strangegirl (e-mail, web, neautorizovaný)
  11. hej brasko ..
    hadam si mohol spozorovat, ze v poslednej dobre som vcelkom v poho - alebo teda skor precitat :) kedze nevidis :o)) /sak vies, ako som myslel/.
    vies, ze ak mna nieco trapi, tak je to niedolezite, drobnostky ma dokazu len, len rozhadzat, nie trapit. sak pockaj, ked prescitas dnes, co sa mi stalo v BA vcera ..
    maj sa pekne v dalekej dialke ..
    Felician
    publikované: 14.06.2006 19:55:15 | autor: Felician (e-mail, web, neautorizovaný)
  12. strangegirl
    :o)) dakujem za podporu
    a ako odmenu - pozyvam na pizzove bake rolls, ak budes mat chut a cas
    maj sa
    Felician
    publikované: 14.06.2006 19:58:08 | autor: Felician (e-mail, web, neautorizovaný)
  13. ?
    Ho, to som si vsimol a verim, ze aj uvidim, len ta chcem trocha odklonit od niecoho, co by uz nemuslo byt az tak v poho :-)
    Tak to som zvedavy na tu BA, urcite ti nieco napisem na to ;-) A pockaj, ked ta dialka pominie :-D
    publikované: 15.06.2006 12:20:40 | autor: Viator Praedicatus (e-mail, web, neautorizovaný)
  14. co ked ta dialka pominie?
    dojdes a zbijes ma? hadam nie :o)) nemozes, ja som doobry :o)) len ini si to o mne nemyslia
    publikované: 16.06.2006 09:28:24 | autor: Felician (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014